Leikkialueiden ja pihojen kunnostukset

Toteutamme leikkialueiden kunnostuksia sisältäen myös leikkihiekan lisäykset ja vaihdot. Hoidamme keinujen ja kiipeilytelineiden putoamis- ja turva-alueiden kunnostukset, poistamme vanhat maa- ja kiviainekset ja lisäämme uudet turvahiekat tilalle.

Leikkihiekan lisäykset ja vaihdot

  • Toimittamamme leikkihiekka täyttää tämän päivän laatustandardit.
  • Hihna-autolla pystymme täyttämään hiekkalaatikon jopa 20 metrin päästä. 
  • Yhdellä käynnillä tehokkaasti tyhjennys sekä täyttö, tuomme uuden hiekan tilalle ja viemme vanhan pois. Näin hiekkalaatikon käyttökatko jää lyhyeksi.
  • Tarvittaessa siivoamme myös laatikon ulkopuolelle valuneet hiekat, jolloin laatikon reunat tulevat näkyviin ja leikkialueen yleisilme siistiytyy. Meidän kautta hoituvat haastavimmatkin kohteet.

Leikkihiekkatilauksen voit tehdä verkkokaupassamme tai ottamalla yhteyden myyntiimme.

Yhteydenottolomake

Leikkialueet kuntoon

Leikkihiekkojen vaihdot taloyhtiöihin hoidetaan määräysten mukaisesti (vaihto joka toinen vuosi). Lisäksi on hyvä säännöllisin väliajoin varmistaa keinujen ja kiipeilytelineiden ympärillä oleva turvahiekan vaihto ja lisäys tarve. Tavoitteena aina turvallinen leikkipaikka lapsille. Pyydä meidät arvioimaan ja tekemään tarjous kohteestasi.

Yhteydenottolomake

Pihojen kunnostukset ja kaivuutyöt

Toteutamme monipuolisella kalustollamme pihojen ja parkkialueiden kunnostuksia. Kauttamme saa myös viemäri-, sadevesi-, ja sala-ojalinjojen kuvaukset sekä korjaukset.
Jos on tarvetta uutta ilmettä pihapoluille tai parkkialueelle, niin olethan yhteydessä myyntiimme. Teemme arvioinnin ja lähetämme tarjouksen kohteestasi.

Yhteydenottolomake