Kustannustehokkaat koura-auto toimitukset

Koura-auton avulla esim. hiekka ja sepeli toimitukset, leikkihiekka vaihdot, mullan, kuorikatteiden ja maa-ainesten käsittely on nopeaa ja tehokasta.
Koura-autot ovat käteviä tuotteiden ja maa-ainesten siirtämiseen esimerkiksi silloin, kun halutaan purkaa aitojen, pensaiden yli esim. takapihoille, laitetuille
nurmi-/piha-alueille ja halutaan välttää liikkumasta työkoneilla alueella, sekä ei tarvitse vuokrata kalliita koneita tontille.
Noudamme myös kerätyt hiekoitussepelit, haravointijätteet, risut, kurtturuusut yms.

Esimerkki:
Voimme tuoda samalla käyntikerralla uudelle istutusalueelle kuorikatetta ja multaa, sekä viedä vanhan maa-aineksen pois, kätevästi mennen tullen!

Turvallinen Kesla City-nosturi

Monipuolisesta nosturi kalustostamme löydämme juuri oikeanlaisen nosturi tyypin teidän tarvitsemaanne työhön, nosturiemme ulottuvuus on jopa 20 metriä.
Kesla City-nosturillamme saamme nostettua turvallisuuden uudelle tasolle ainutlaatuisen Prostability-painonhallintajärjestelmän avulla, joka tuo turvaa piha ja työmaa olosuhteissa.
Nosturin ohjauspiste sijaitsee korkealla auton perässä, jonka ansiosta sen ohjaaminen on tehokasta ja ennen kaikkea turvallista, hyvän näkyväisyyden ansiosta.
Nosturimme on varusteltu kauko-ohjaimin, jonka ansiosta työskentely on tarkkaa, sillä kuljettaja pystyy siirtymään paikkaan, josta näkee hyvin ohjata.

Kätevät koura-automme ovat monipuolisia erilaisiin kuljetuksiin ja niiden käyttötarve vaihtelee aina
asiakkaiden toivomusten mukaisesti.

kouraauto

Voit ostaa sepeliä, hiekkaa, multaa, kuorikkeita ja säkkituotteita nopeasti ja vaivattomasti verkkokaupastamme!