Hihna-autolla tehokkaasti kohteeseen toimitettuna

Hihnoilla voimme siirtää hiekkaa, sepeliä, mursketta ja multaa, maksimi raekoko on 32 mm. Kauko-ohjatun hihnakuljettimen avulla kiviaines saadaan helposti hankaliinkin paikkoihin, niin rakennusten
sisä- ja ulkotäyttöihin, kuin hiekkalaatikoihin, leikkipaikoille taikka piha-alueille. Kauko-ohjaimen ansiosta työskentely on tarkkaa, sillä kuljettaja pystyy siirtymään paikkaan, josta näkee hyvin ohjata.
Sinun ei tarvitse välttämättä tilata erikseen koneita työmaalle, kun hihna-autolla tuomme materiaalin tullessamme ja puramme suoraan kohteeseen, jolloin saadaan kaikki materiaali tehokkaasti käyttöön eikä työmaalle jää varastokasan pohjia.

Hihna-autotoimitus helpottaa täytön aikataulutusta

Työmailla aikataulut ovat yleensä hyvinkin tiukkoja.
Kun tehdään sisä- ja ulkotäyttöjä, voi olla haastavaa välillä saada sovitettua perustus-, talopaketti- ja maarakennusurakoitsijan kanssa aikatauluja yhteen.
Tilaamalla meiltä saat yhdellä yhteydenotolla hihna-autolla materiaalin, toimituksen ja levityksen kohteeseen, jolloin täytön aikatauluttaminen on helppoa.

Tehokas teleskooppi-hihnakuljetin

Teleskoopilla varustetulla hihnankuljettimilla ulotumme jopa 25 metrin päähän auton perästä ja lähes kymmenen metrin korkeuteen. Teleskooppi-hihnakuljetin korvaa työmaalla materiaalien siirtoihin tarvittavat koneet. 
Teleskooppi-hihnakuljettimen edut ovat huomattavat niin puhtaasti ruumiillista työtä ajatellen, kuin tilansäästönkin kannalta. Työmaalle tai pihaan ei tarvitse varastoida kiviaineksia, vaan ne tulevat suoraan autosta ja tarkasti haluttuun kohteeseen levitettynä.

Avolavahihna-auto isompiin kohteisiin

Hihna-auto kalustoomme kuuluu myös avolavahihna-auto, joka on suunniteltu isompien täyttöjen ja kohteiden tekemiseen. Autoa voi kuormata koneilla työmaalla, jolloin voidaan esimerkiksi hyödyntää jo
olevia materiaaleja taikka tilata kiviaineksia valmiiksi. Näin työstä saadaan lähes keskeytymätöntä ja tehokasta.

hihna

Vinkkejä:
Työmailla aikataulu on yleensä hyvin tiukka, tehdessäsi sisä- ja ulkotäyttöjä voi olla haastavaa välillä saada sovitettua perustus-, talopaketti- ja maarakennusurakoitsijan kanssa aikatauluja yhteen. Meiltä onnistuu täytöt hihna-autolla suoraan ja et tarvitse kuin puhelin soiton meille ja saat yhdellä puhelulla materiaalin, toimituksen ja levityksen kohteeseen, jolloin aikatauluttaminen on helppoa.